Tribuna Marca

La resposta de Cristiano Ronaldo als xiulets del Santiago Bernabéu

a9DKr1v
Alejandro Rodriguez

Deportes Cuatro ha desvetllat el que li va dir Cristiano Ronaldo a la graderia després d’una pèrdua de pilota del portuguès, a l’equador del primer temps: “Fills de puta!”. Segons les imatges de la cadena de Mediaset, CR7 ho va dir més d’una vegada i en alguna ocasió, per acabar-ho d’adobar acompanyat d’un “Aneu a prendre pel cul!”. Les paraules de Ronaldo van anar acompanyades d’algun gest, negant amb el cap, que també ha pogut captar la cadena espanyola.
Durant el partit, el capità Sergio Ramos, va donar suport al de Funchal però els xiulets del seu públic li van fer mal i els va registrar ben registrats. Al final del partit, Ronaldo va saludar a Ramos i va marxar cap al túnel de vestidors però el capità i el delegat, Chendo, el van obligar a tornar al mig del camp per saludar. El portuguès va tornar però, segons les càmeres de Cuatro, no va fer cap gest conciliador ni tampoc va tornar els aplaudiments.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. D'acord